Privacyverklaring

Inleiding

Flat-jack verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit statement (verder te noemen: “Privacy & Cookie Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd. Voor een volledige werking van de website plaatst Flat-jack cookies op uw computer. Daarnaast plaatsen wij cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag binnen Google Analytics. De cookies bevatten anonieme informatie en blijven maximaal 2 jaar op uw computer aanwezig.

Privacy

Bescherming van uw privacy is zeer belangrijk voor ons. Wij registreren alleen gegevens die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van uw bestelling en de communicatie met u als koper. Dus voor de uitvoering van de koopovereenkomst van de flat-jack(s) tussen verkoper Flat-jack en u als koper. Dat is één van de grondslagen van de AVG die ons toestaat om persoonsgegevens te verwerken. Indien noodzakelijk gebruiken wij uw gegevens om met u in contact te komen over een geplaatste bestelling. Adresgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van de toezending en facturering van door u bij ons aangekochte producten. Als u iets bestelt op deze website wordt u gevraagd naam, adres-, telefoongegevens en e-mailadres te verstrekken. Flat-jack gebruikt deze gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het factureren van onze producten;
  • Afhandeling van uw bestelling en informeren over het verloop daarvan;
  • Informeren over eventuele terugroepacties of productinformatie over de flat-jack(s) die u bij ons gekocht heeft;
  • Verstrekking van gegevens aan derden op basis van wettelijke verplichtingen (zoals BTW-aangifte of fiscale inkomstenbelastingaangifte);

Flat-jack verstrekt uw gegevens NIET aan anderen, zoals commerciële partijen of overheidsinstanties, met als doel om hieraan geld te verdienen.

De enige partij waarmee Flat-jack uw gegevens deelt is Mollie payments voor de digitale afhandeling van uw betaling van door u aangekochte flat-jack(s).

 

Opslag van uw gegevens

Flat-jack is wettelijk verplicht om uw gegevens (facturen van flat-jack aan u, met daarop uw naam-, adres-, telefoongegevens en e-mail adres, te bewaren voor de fiscus gedurende minimaal 7 jaar, de zogenaamde fiscale bewaarplicht.

Daarna worden deze persoonsgegevens vernietigd. Flat-jack is actief vanaf het jaar 2015, dus dit houdt in dat de eerste vernietiging van persoonsgegevens zal plaatsvinden vanaf 2022 (7 jaar bewaarplicht voor fiscus).

 

Statistiek

Flat-jack gebruikt Google Analytics voor het bijhouden van bezoekersgedrag en samenstellen van gebruikersstatistieken. Deze informatie helpt ons bij het verder ontwikkelen en verbeteren van onze site en service. Flat-jack verwerkt de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Cookies

De website van Flat-jack plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de website van Flat-jack te laten functioneren en het web bezoek te monitoren, zodat Flat-jack na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Flat-jack gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu. De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies (gedeeltelijk) niet geaccepteerd worden of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser vindt u onder ‘Help’ in de toolbar van de meeste browsers. Hoewel u als bezoeker de site nog steeds kunt bezoeken is het echter mogelijk dat als cookies niet worden geaccepteerd, bepaalde diensten of elementen van de site niet optimaal functioneren. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u niet van alle mogelijkheden van onze website gebruik kan maken. Indien u nog vragen heeft over de Privacyverklaring van Flat-jack, dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

25 mei 2018

Back to top