Herroepingsrecht en retourneren

Het kan zijn dat u vanwege een specifieke reden één of meerdere producten wilt retourneren. In dat geval wordt u verzocht de onderstaande informatie goed door te lezen.

Vanaf de dag na ontvangst van uw bestelling heeft u binnen de wettelijke termijn van 14 dagen het recht om deze te retourneren.

Een product kan enkel worden geretourneerd in ongebruikte en onbeschadigde staat en in de originele onbeschadigde verpakking, zodat het product gewoon verkoopbaar blijft. Na de periode van 14 dagen kan het product niet meer geretourneerd worden.

Producten die u wilt retourneren, dienen eerst aangemeld te worden door middel van het contactformulier.

Vul het contactformulier volledig in en bij “bericht” vermeld u dat het gaat om een retourmelding. Vergeet niet het factuurnummer en factuurdatum te vermelden. Na het aanmelden van uw retour melding ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarbij het retouradres.

Als een retourzending niet aan de voorwaarden voldoet wordt deze geweigerd. Ook ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen, welke buiten de retourtermijn verzonden worden (datum poststempel is bindend), worden niet gecrediteerd.

Flat-jack betaalt uiterlijk binnen 14 dagen, na volledige afhandeling van de retourzending, het door de klant reeds betaalde bedrag voor de geretourneerde producten terug aan de klant. De door flat-jack gemaakte en in rekening gebrachte verzend- en/of administratiekosten zullen niet worden vergoed in geval van een retourzending. Alleen de productkosten zelf worden vergoed.

Back to top