Het bedrijf waar ik de flat-jack heb gekocht doet moeilijk over de garantie!

Dat komt inderdaad voor als u de flat-jack gekocht heeft via andere kanalen dan via ons als importeur van flat-jack. In dat geval kunt u geen garantie bij ons claimen, maar alleen bij die leverancier waar u de flat-jacks gekocht heeft. Wij kunnen als importeur die garantie helaas niet overnemen. Daarom waarschuwen wij ook voor parallelle import door handelaren, om daar niet te kopen. Garantie en productkennis van de flat-jack is bij die kanalen beperkt of niet aanwezig. U krijgt daar ook vaak flat-jacks van 6 cm hoog in plaats van 12 cm, zonder dat men u dat vertelt.

ONZE TIP: koopt u de flat-jacks gewoon rechtstreeks bij ons als importeur, dan bent u zeker van een goede en officiële fabrieksgarantie op uw flat-jack bandenkussens!

Voor flat-jacks die u elders heeft aangekocht (bijvoorbeeld in het buitenland of via parallelle import) en niet rechtstreeks bij ons als importeur van flat-jack, kunt u geen garantiebewijs  bij ons aanvragen. De garantie dient u dan ook te regelen met het bedrijf waar u ze heeft gekocht.

Doet u een garantieclaim bij het bedrijf waar u de flat-jack heeft gekocht en u komt er niet uit met hun, dan kunnen wij u een passend aanbod doen om de kapotte flat-jack te vervangen. Benader ons dan via ons contact formulier. Zorg er wel voor dat u een bon of factuur van de andere verkoper heeft, want alleen dan kunnen wij u een passend aanbod doen.

Antwoord: u heeft 2 jaar fabrieksgarantie op uw flat-jacks Camper Plus. Wij leveren alleen rechtstreeks aan de particulieren in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Wij zijn officiële importeur voor die landen voor de flat-jack fabriek. U krijgt bij ons een officiële BTW-factuur en fabrieksgarantiebewijs voor 2 jaar.

    Back to top