Multicompressor RETC6000

Wat is een multicompressor?

De multicompressor is een multifunctionele compressor, die oplaadbaar is en dus zonder snoer gebruikt kan worden. Voordeel hiervan is dat u bijvoorbeeld rondom uw auto of caravan of camper kunt lopen, zonder dat u aan een snoer vastzit. U bent dus vrij om alles op te pompen wat u wilt: flat-jacks, autobanden, fietsbanden, camperbanden, caravanbanden, luchtbedden, ballen, opblaasbare tenten, zwembanden, springkussens, rubberboten, zwembaden, etc. Deze ideale multicompressor maakt het leven van kampeerders een stuk comfortabeler. Maar ook bij thuisgebruik en voor hobbyisten erg handig.

Hoe werkt de multicompressor?

De multicompressor RETC6000 is een digitale bandenpomp die een autoband in slechts twee minuten kan oppompen (afhankelijk van de grootte van de band in 1 à 2 minuten). Wordt geleverd met luchtcompressorinstelling voor banden (stand 1) en luchtpompinstelling voor luchtbedden (stand 2). Kan in slechts twee minuten een eenpersoons luchtbed opblazen.

Wat zit er allemaal bij?

Wordt geleverd met LED-licht om het opblazen ‘s nachts zichtbaarder en veiliger te maken. Extra opbergvak met een 10-delige adapterset voor opblazen van autobanden, fietsbanden, motorbanden, ballen, luchtbedden, etc. Inclusief draag-handvat en multicompressor-draagtas.

Hoe gebruik ik de multicompressor?

Het grote scherm met achtergrondverlichting is gemakkelijk af te lezen, ook bij ’s avonds in het donker arriveren op de camping bijzonder handig! De autostopfunctie helpt je nauwkeurig op te blazen: u stelt zelf een maximum aantal bar in, zoals max. 1,2 bar voor de flat-jack. Draai simpelweg de draaiknop tot de gewenste druk en klik op start. De pomp stopt automatisch bij de ingestelde maximumstand. Eenheden kunnen worden weergegeven in PSI, kPA of bar. Ideaal voor kampeerders en roadtrip fanatiekelingen!

Wat zijn de voordelen van een multicompressor?

De multicompressor is extreem veelzijdig. Het platte ontwerp blijft stabiel tijdens gebruik. De lange kabel en luchtslang kunnen banden bereiken rond zelfs grotere voertuigen. De kabel loopt gemakkelijk en netjes op in de achterkant van de compressor. Het luchtmondstuk is gemaakt van duurzaam messing, voor langdurig herhaald gebruik. Door de grote aan/uit knop aan de voorzijde is de compressor eenvoudig te bedienen, zelfs met de voet (praktisch op de camping).

Meer handige snufjes, o.a. powerbank!

De multicompressor heeft een geïntegreerde powerbank, ideaal voor het opladen van telefoons en andere apparaten. De multicompressor is oplaadbaar door een ingebouwde Lithium-ion accu en wordt geleverd met een stekker en 12V-adapter zodat u altijd kunt opladen. Deze multicompressor kan draadloos worden gebruikt of via een 12V-aansluiting in de auto.

Al met al, een must have voor alle kampeerders en roadtrip fanatiekelingen. Wij hebben dit product uitgetest op interesse tijdens kampeerbeurzen in onze flat-jack stand. Vanwege massale belangstelling en aankopen op onze stand is deze multicompressor nu ook online te koop via deze flat-jack webshop!

Bestel deze multicompressor los of bestel hem mee bij uw flat-jack bestelling! Prijs van deze super-handige multicompressor is € 99,95 incl. BTW.

Een mooi bijpassend cadeau voor iedereen die al een flat-jack van ons heeft of een flat-jack bij ons gaat kopen!

Direct bestellen

Specificatieoverzicht Multicompressor RETC6000

Nederlandse versie
(Klik om te vergroten)

English Version
(Click to enlarge)

Deutsche Fassung
(Zum Vergrößern anklicken)

Version française
(Cliquez pour agrandir)

Back to top