Wat is het flat-jack bandenkussen?

Flat-jack is een bandenkussen, dat is ontwikkeld voor auto’s, caravans en campers, met drie voordelen:

1. Caravans en campers perfect en snel waterpas zetten:

Met de flat-jack Camper Plus bandenkussens kunt u uw camper of caravan perfect nivelleren dus waterpas zetten (levelen) op de camping (of buiten de camping) als de ondergrond erg ongelijk is, want met de flat-jack kunt u hoogteverschillen tot wel 12 cm (!) overwinnen. U laat met het tweede out-ventiel van de flat-jack Camper Plus de lucht zover ontsnappen uit de flat-jack totdat uw camper tot op de millimeter waterpas staat. Erg eenvoudig en supersnel. U staat met de flat-jack exact waterpas op de camping binnen 5 minuten!

Nooit meer knoeien met de ouderwetse zware oprijblokken, maar een moderne oplossing met flat-jacks.

 

>>>> Speciaal instructiefilmpje voor caravangebruikers vindt u hier. <<<<
Flat-jack.nl bandenkussen
2. Ideaal op de natte en modderige camping:

Door het brede oppervlak heeft de flat-jack veel meer draagvermogen dan de klassieke oprijblokken, en dus blijft de flat-jack liggen op de blubber en zakt niet in de modder weg, dus uitgraven is niet meer aan de orde! En wegrijden bij vertrek van de camping vanaf de blubber is vanaf de platte flat-jack veel gemakkelijker dan vanaf in de modder weggezakte oprijblokken.

3. De flat-jack neemt weinig opbergruimte in en is plat bewaarbaar:

De formaten van flat-jack camper plus zijn: LXBXH=66cmx43cmx0,5cm en opvouwbaar dus dan 33x43x0,5cm en daarmee uiterst compact en plat op te bergen in het bovenkastje van uw camper.

Nooit meer lompe grote oprijblokken in de camper of in de garage, maar een platte en compacte flat-jack. Bovendien is de flat-jack heel practisch in het gebruik en erg sterk, getuige youtube!


4. Nooit meer vierkante banden in de winterstalling met de flat-jack camper plus:

Staand op het flat-jack camper plus bandenkussen wordt het voertuiggewicht verdeeld over 25 à 30% van de band. Staand op de grond rust het volle gewicht van uw voertuig op maar 10% van de band. De gevreesde “vierkante banden” worden op die manier met de flat-jack voorkómen. Dit voorkomt trillingen in uw camper of caravan tijdens het rijden.

U hoeft daardoor minder snel nieuwe banden te kopen, dus de flat-jack is kostenbesparend. Een nieuw setje banden kost al snel 300 tot 800 euro, en een setje flat-jacks rond 400 euro, met jarenlang plezier.

Direct bestellen

 • Flat-jack – camper plus

  Flat-jack – camper plus

  De flat-jack Camper Plus is speciaal voor alle caravans, vouwwagens en campers tot 7500 kg ontwikkeld. Met de flat-jack Camper Plus kunt u een hoogteverschil van maximaal 12 cm corrigeren als u op een camping staat op een helling. U legt de flat-jack voor uw laagste wiel(en) op de helling, rijdt de platte flat-jack op, pompt hem omhoog en u staat zeer nauwkeurig horizontaal.
  119,00 incl. BTW

Betaalmethoden

Betaling van de flat-jack kunt u eenvoudig doen met uw gewenste betaalmethode:

 • Ideal (alle Nederlandse banken zoals ABN Amro Bank, ASN bank, ING Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos bank, etc.)
 • Credit cards (ViSA, Mastercard, American Express, CartaSi, CB Cartes Bancaires)
 • Bancontact
 • Sofortbanking
 • SEPA
 • PayPal
 • Apple Pay
 • KBC/CBC Payment button
 • Belfius Direct Net
 • Przelewy24
 • MyBank
Betaalmethodes_mollie_flat-jack.nl
Back to top